skip to Main Content

Info

Alla olevat säännöt ovat voimassa syyskauden 2023.

Ilmoittautuessasi sitoudut sääntöihin.

Kurssit järjestetään Tapanilan Urheilukeskuksella: Erätie 3, 00730 Helsinki.
Tunnit pidetään salissa nimeltä Mosatila (kartassa B1). Paikalle pääset sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla.

Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa yhden kauden (syys- tai kevät) ajan. Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti sähköpostilla: info@ulpujarva.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Voit ilmoittautua myös soittamalla Ulpulle, puh. 040 716 3020.

Ilmoittautuessasi anna seuraavat tiedot: Nimi, sähköpostiosoite, kotisosoite ja puhelinnumero. Kerro mille kurssille olet osallistumassa, mikäli olet oikeutettu alennukseen tai aiot maksaa liikuntaetuudella.

Lasten tunneille ilmoittautuessa tarvitaan sekä yllä olevat tiedot (laskutusta varten) että osallistuvan lapsen nimi.

Mukaan voi tulla myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on paikkoja ja asiasta sovitaan tanssikoulun kanssa. Laskutus katsotaan tällöin jäljellä olevien kurssikertojen mukaan.

Mikäli et ole aiemmin osallistunut Tanssikoulu Ulpun tunneille, voit sopia tutustumiskäynnistä, joka ei vielä sido sinua koko kaudeksi. Tutustumaan voi tulla, mikäli siitä on sovittu etukäteen. Tutustumiskäynti on ilmainen.

Tanssikoulu lähettää sinulle laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli haluat laskun toimitustavaksi kirjeen on laskutuslisä 3,00 euroa. Mainitse tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kausimaksu määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Kausimaksu laskutetaan kauden alussa. Erikseen sovittaessa kausimaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

Lasku tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Maksumuistutuksesta peritään 5,00 euron lisämaksu ja korkolain mukainen viivästyskorko. Maksu kohdistuu oikealle laskulle viitenumeroa käytettäessä. Jos sähköpostilla tai postilla tullut lasku katoaa, ole välittömästi yhteydessä tanssikouluun.

Mikäli maksua ei ole suoritettu, on tanssikoululla oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen. Maksuun liittyvissä ongelmatilanteissa ole aina yhteydessä tanssikouluun.

Aikuisten kurssimaksut voi suorittaa myös erilaisilla liikuntaetuuksilla (Tyky, Edenred, Epassi, Smartum). Liikuntaetuudella maksaessasi mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Kausimaksu on mahdollista maksaa myös osin liikuntaetuudella ja osin laskulla. Sovi tästä erikseen tanssikoulun kanssa.

Huomioithan, että liikuntaetuus on henkilökohtainen, eikä sillä voi maksaa toisen henkilön maksuja.

TÄRKEÄÄ: Mikäli olet unohtanut ilmoittaa liikuntaetuudesta ja saat laskun, tulee se maksaa normaalisti. Lähetettyä laskua ei voi kirjanpidollisista syistä maksaa liikuntaetuudella.

Oppilaan tilapäisiä poissaoloja ei korvata rahassa. Mahdollisuuksien mukaan poissaoloja voi korvata toisessa ryhmässä. Tästä on sovittava aina etukäteen. Mikäli poissaoloja tulee esim. pitkittyneen sairauden vuoksi, voidaan korvaamisesta neuvotella erikseen. Otathan heti yhteyttä, kun tiedät poissaolosta tulevan pidempi.

Hyvityksiä ei myönnetä takautuvasti, vaan korvaamiset tulee tehdä käynnissä olevan kauden aikana.

Osallistumisen voi perua maksutta, jos kurssin alkuun on 14 vuorokautta tai enemmän. Jos kurssin alkuun on alle 14 vuorokautta, laskutetaan 50% kurssimaksusta. Kurssin alkamispäivän jälkeen veloitetaan koko kurssimaksu.

Peruuttamista ei voi tehdä suullisesti suoraan opettajalle tai puhelimitse, vaan se tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla. Sähköpostiin vastataan vahvistusviestillä. Peruutus on voimassa vahvistusviestin saamisen jälkeen. Maksun suorittamatta jättäminen ja tunnilta pois jääminen ei ole peruuttaminen.

Tanssikoululla on oikeus peruuttaa tunti kerran kaudessa ilman korvausvelvoitetta äkillisen, ylivoimaisen esteen (esim. opettajan äkillinen sairastuminen) vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan oppilaille sähköpostilla tai kiireellisessä tapauksessa tekstiviestillä ja asiasta tiedotetaan sosiaalisessa mediassa.

Tunteja voidaan siirtää toiseen ajankohtaan esim. opettajan sairastumisesta johtuen. Korvaava opetuskerta voidaan järjestää normaalista poikkeavana aikana tai muualla kuin vakituisessa paikassa. Tunnin siirrosta ilmoitetaan oppilaille sähköpostilla. Mikäli opettaja on estynyt opettamasta pidempään, koululla on oikeus vaihtaa opettajaa. Kurssimaksua ei palauteta opettajan vaihtumisen takia.

Tanssikoululla on oikeus tanssikoulusta riippumattomista syistä (tilojen tuhoutuminen, viranomaisten määräykset / suositukset, virus, pandemia, force majoure) keskeyttää opetus, pitää opetustunnit etäopetuksena tai muulla tilanteeseen sopivalla tavalla.

Tanssikoulun tiedottaminen tapahtuu pääasiassa sähköisesti: nettisivuilla, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Kiireisissä tapauksissa (esim. opettajan äkillinen sairastuminen) tiedotus hoidetaan tekstiviestillä.

Asiakkaan on huolehdittava, että yhteystiedot ovat oikein. Mikäli annetut tiedot ovat väärät, tanssikoulu ei vastaa puutteellisesta tiedottamisesta.

Kurssit käynnistetään, mikäli minimiosallistujamäärät täyttyvät: Aikuisten kursseilla 10 henkilöä ja lasten kursseilla 8 henkilöä.

Tanssikoulu Ulpu ei vakuuta oppilaita tapaturmien varalta. Huolehdithan, että oma vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on voimassa.

Tanssikoulu ei vastaa pukuhuoneeseen tai saliin jätetyistä tavaroista.

Tanssikoulu pidättää oikeuden kursseja koskeviin aikataulu- ja opettajamuutoksiin.

Kaikkien tanssintuntien hinnat sisältävät arvolisäveron, Teosto-, Gramex- ja lisenssimaksut, opettajan palkka- ja matkakulut, tilavuokran sekä hallinto- ja markkinointikulut.

Back To Top